صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

مهدی مشكینی گفت: به ادعای زم بیش از 500 منبع خبری در داخل داشت، اكنون باید آن منابع خبری شناسایی و منهدم شوند، لذا تصور نمی‌كنم جریان ضدانقلاب دیگر بتواند چنین شبكه‌ای را شكل دهد. زیرا این ضربه، بسیار سنگین بود.

برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (تحلیل بازتاب دستگیری روح‌الله زم و اشراف اطلاعاتی سپاه پاسداران) با حضور مهدی مشكینی، كارشناس مسائل رسانه روانه آنتن شبكه رادیوگفت‌وگو شد.

مهدی مشكینی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو عنوان كرد: قبل از هر توضیحی باید این سخن آقای طائب، رئیس سازمان اطلاعات سپاه را یادآور شوم كه گفت: زمان سیلی‌های سخت به جریان‌های ضد انقلاب فرا رسیده است. بسیاری از تحلیلگران سیاسی وقتی این سخن را شنیدند، تصور نمی‌كردند منظور از سیلی سخت چنین سیلی باشد كه یك شبكه ضد امنیتی را به طور كامل فرو بپاشد، فردی كه خودش به تنهایی شاید موضوع باشد، اما مساله نیست.

وی افزود: به نظرم بازداشت زم، فقط بازداشت یك فرد یا گروه، سردبیر یا ادمین یك كانال تلگرامی نیست، بلكه یك شبكه منسجم وابسته به فرانسه و یك شبكه ضد امنیت ملی كه میلیون‌ها دلار پول برایش هزینه شده بود، هزینه‌هایی اعم از نیروی انسانی، تكنولوژی پیشرفته و حفاظت صرف شد، به طوری كه حفاظت از زم شاید بالاتر از یك وزیر بلندپایه فرانسوی بود، یعنی این فرد به اندازه یك عضو كابینه برای فرانسه اهمیت داشت، زیرا زم تنها یك جاسوس نبود، بلكه او یك عامل امنیتی بود كه از طریق دیتاها و اطلاعاتی كه از طریق گروه‌های ضد انقلاب و منافقین گرفته بود، یك شبكه ضد امنیت ملی علیه جمهوری اسلامی تشكیل داده بود و به نظرم مشكلات زیادی را هم برای ما به وجود آورد.

كارشناس مسائل رسانه ادامه داد: یكی از مسائلی كه زم برای ما به وجود آورد، مساله مربوط به اعتراضات دی ماه 96 بود، همان‌طور كه اشاره شد، او بر اعتراضات به حق مردم سوار شد، اعتراضاتی كه به دلیل مسائل معیشتی و ناشی از ناكارآمدی‌های مدیریتی بود، با دخالت زم به یك مطالبه امنیتی تبدیل شد، بزرگ‌ترین ظلمی كه زم و شبكه پشتیبان آن در حق مردم كردند. همچنین در موضوع تحریم‌ها، این شبكه ضدامنیتی مدام متوسل به مسیرهایی می‌شد كه ما از طریق آن تحریم‌ها را دور می‌زدیم و آنها را به صورت علنی منتشر می‌كرد.

مهدی مشكینی گفت: زم و شبكه ضدامنیتی وابسته‌اش كاری می‌كردند كه آنچه دشمنان خونی ما می‌خواستند انجام می‌داد و این كارهای بسیار خطرناكی بودند كه به ضرر مردم ما تمام شد. آن‌طوری كه شنیدم دو سال سازمان اطلاعات سپاه این جریان را تحت نظر داشته است. حال برخی می‌گویند دستگاه اطلاعاتی ما می‌توانست زم را زیر ضربه قرار دهد و خیلی زودتر او را به دام بیندازد، چرا چنین كاری نكرده؟ به نظرم ساختار و سازمان امنیتی ما می‌خواسته كه یك شبكه را منهدم كند نه یك فرد را.

وی افزود: اگر سازمان اطلاعات سپاه می‌خواست به راحتی می‌توانست فردی مانند زم را حذف كند، اما با صرف زمان بیشتر سعی كرد تا یاران و همراهانش را هم شناسایی كند، اما وقتی ما چنین قدرتی داریم كه از همان كانال خبر بازداشتش را منتشر می‌كنیم و به همه ادمین‌ها دسترسی داریم كه بیش از چند نفر آنها بازداشت شدند. زم گفته بود بیش از 500 منبع خبری دارد، حال باید آن منابع خبری در داخل كشور شناسایی شوند كه خیلی موضوع مهمی است و اگر این شبكه شناسایی شود و مورد ضربه قرار بگیرد، تصور نمی‌كنم جریان ضدانقلاب دیگر بتواند تا سال‌ها چنین شبكه‌ای را شكل بدهد. زیرا این ضربه، ضربه بسیار سنگینی بود.

كارشناس مسائل رسانه در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو بیان كرد: من تصور می‌كنم سپاه در گام دوم به وظایف خودش به خوبی عمل می‌كند، ابتدا زدن پهپاد آمریكایی و پس از آن شبكه ضدامنیتی زم مورد حمله قرار می‌گیرد و در حال متلاشی شدن است، لذا سپاه قدم‌های بزرگی را در گام دوم برداشته و شاید اولین جریان یا نهادی بوده كه این قدر سریع به وعده رهبری برای تحقق بیانیه گام دوم عمل كرده باشد.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند