کد مطلب : 1375
تعداد دفعات بازدید : 64

عنوان خبر :

ردپای غرب در حمایت از تروریسم

گفتگو با :
رامین مهمانپرست ،  سخنگوی وزارت امور خارجه

تاريخ ارسال خبر : چهارشنبه 19 اسفند 88

 

 

ردپای غرب در حمایت از تروریسم

گفتگو با :
رامین مهمانپرست ،  سخنگوی وزارت امور خارجه

 

سخنگوی امور خارجه در برنامه بدون خط خوردگی ضمن انتقاد از عملکرد دولت المان در آزاد کردن سرکرده گروهک تروریستی پژاک از آشکار شدن رد پای سرویس های اطلااتی غرب در حمایت از گروهک های تروریستی خبر می دهد و می گوید برای اشکار سازی این جنایت همه ، به ویژه رسانه ها  نقش مهمی بر عهده دارند.

 

متن این گفتگو به این شرح است.

 

رادیو گفت و گو: کشور آلمان پس از دستگیری سرکرده گروه تروریستی پژاک، روز بعد این تروریسم را آزاد نمود. این در حالی است که ایران لیست جنایات آنها را به طرفهای غربی تحویل داده بود. اقای مهمانپرست، به نظر شما چرا آلمان پس از دستگیری سرکرده این گروهک تروریستی وی را آزاد کرد؟

 

مهمانپرست: همانطور که قبلاً هم خدمت ملت عزیزمان عرض کردیم، ما  در اراده کشورهای اروپایی در مبارزه با تروریست  تردید جدی داریم. گروهک منافقین با این همه جنایاتی که در پرونده خودشان دارند ؛ بیش از 60 هزار تروردر پرونده گروهک منافقین قرار دارد و غربی ها خودشان از جزئیات این جنایات مطلع اند ،ولی همان طور که می دانید با تلاش هایی که انجام دادند گروهک منافق را از لیست تروریستی خود  در اروپا حذف کردند. یا در مورد داستان آقای عبدالمالک، که جنایات بسیاری را در سیستان و بلوچستان انجام داد، شما باز رد پای سرویس های کشورهای غربی را در حمایت می بینید. بحث ترور شهید المبحوح در دبی هم باز یک نوع همکاری مستقیم یا غیرمستقیم کشورهای اروپایی در سازماندهی ترور مشاهده می شود. ما فکر می کنیم کشورهای غربی در شعارهایی که درراستای مبارزه با تروریسم یا دفاع از حقوق بشر می دهند ، خیلی صداقت ندارند. در رابطه با جنایت رهبر پژاک که اسناد آن قبلاً به دولت آلمان داده شده ، چند سالی این فرد را تحت حمایت خود قرار داده بودند، با فشار یک دادگاه بلژیکی دولت آلمان مجبور شد رهبر جنایت کار پژاک را دستگیر کرد ولی برای اینکه فشار را از روی دوش خود بردارد به صورت نمایشی یکی دو روز دستگیر کردند و بعد هم اعلام می کنند که این پرونده باز است رسیدگی می کنیم ولی در عمل هیچ کاری را انجام نمی دهند. فکر می کنم می تواند تأثیر روشنگری در افکار عمومی داشته باشد هم در کشورهای غربی هم در جهان اسلام، تا ببینند که این کشورهای مدعی چگونه از تروریسم حفاظت می کنند و به آنها میدان عمل می دهند.

 

رادیو گفت و گو:به نظر شما این رفتار دوگانه غرب باعث گسترش تروریسم در این کشورها نمی شود؟

مهمانپرست: اگر دقت کرده باشید علیرغم شعارهایی که می دادند برای مبارزه با تروریسم ، به افغانستان هجموم آوردند به عراق حمله کردند،سعی کردند در منطقه نیروهای نظامی شان را پیاده کنند. حتی تردید بود که این تروریسمی که می خواهند با آن مبارزه کنند ، چه کسی بوجود آورده و خودشان چقدر نقش داشتند در ایجاد این پدیده و چگونه حمایت کردند و کشورهایی که تحت نفوذ سیاسی آنها بودند را به چه شکلی وادار کردند که تسهیلیات در اختیارشان بگذارند. آنها می خواهند از این پدیده به عنوان ابزار سیاسی استفاده کنند. تروریسم را تقسیم به تروریسم خوب و بد کردند و فکر می کنند اگر این پدیده در جایی حضور پیدا کند همواره قابل کنترل خواهد بود،غافل از اینکه این پدیده به خاطر ماهیت شومش گسترش پیدا و به کشورهای دیگر سرایت پیدا می کند. صدمه به همه کشورها و ملت ها می زند . طبیعی است  اگر  کشورهای غربی  بخواهند این کار را دنبال کنند  و حمایت کنند حتماً باید منتظر آسیب های بعدی آن به کشورهای خودشان باشند.

 

رادیو گفت و گو:شما اشاره داشتید به بحث گسترش تروریسم در کشورهای اروپایی بخاطر این رفتار دوگانه ای که غرب اتخاذ کرده و از سوی دیگر هم باز در بخش اول اشاره شد که اقدامات تروریستی گروههای مختلف ، از جمله گروه پژاک در ایران،عراق و ترکیه مشخص شد و چیزی نیست که از دید کشورهای غربی پنهان باشد.این موارد را آیا می شود در مجامع بین المللی مطرح  و پیگیری کرد؟

مهمانپرست: پیگیری که حتماً باید انجام شود. یعنی بخش های حقوقی و کنسولی وزارت امور خارجه ،هم در نمایندگی ها در کشورهای مختلف هم در مرکز این موضوع را دنبال می کنند.  من فکر می کنم همه نقش دارند، به خصوص رسانه ها نقش سنگینی  دارند؛ باید افکار عمومی همه کشورهای غربی را از انجام این جنایت ها و حمایت دولتهایشان روشن کند. کشورهای غربی با شعارهای دروغی که می دهند سعی می کنند افکار عمومی را فریب دهند و در کشورهای خودشان علیرغم اینکه تحت فشار افکار عمومی می توانند قرار بگیرند ولی با ظاهری فربینده سعی می کنند شعارهای زیبایی را بدهند.  اگر ما بتوانیم این جنایات را به اطلاع افکار عمومی برسانیم،همه رسانه ها تلاش کنند همه شخصیتهایی که صاحب نفوذند،صاحب نظر هستد،صاحب قلم هستند و می توانند ارتباط برقرار کنند،همه باید کمک کنند تا افکار عمومی را در کشورهای مختلف در جهان غرب و در جهان اسلام نسبت به این جنایات و این رفتار دوگانه کشورهای غربی باید آگاه کرد. افکار عمومی باید فشار بیاورد به این دولتها تا دست از این رویکردهای تهدید آمیز و حمایت از جنایتهای سازمان یافته بردارند.

 

رادیو گفت و گو: آیا این اقدام آلمان در برخورد با گروه تروریستی پژاک تأثیری در رابطه دو کشور خواهد داشت یا خیر؟

مهمانپرست: حتماً. جزء موضوعات جدی که در روابط ما با این کشورها خواهد بود ،  در تمام ملاقات ها در تمام مذاکرات،رفت و آمدهای هیئت ها ، این مسائل مورد بررسی و دقت قرار می گیرد.  باید بدانند که مردم ما نسبت به کسانی که نقش جنایت دارند و خانواده های بسیاری را داغ دار کردند حساسند و نمی توانند این رفتار کشورهای غربی را تحمل کنند،آنها باید پاسخگوی ملت ما باشند. شما شاهد هستید در کشورهای دیگر هم به شکل دیگری سعی می کنند این موضوعات را دنبال کنند.  ما همزمان شاهد هستیم که در ایتالیا بعضی از اتباع ما از جمله آقای معصومی نژاد را  با طراحی فتنه،تله،دام گذاری برای کسانی که کاملاً بیگناه هستند ، گرفتار کردند و شعار می دهند که ما برای مبارزه با تروریست یا مبارزه با کسانی که می خواهند برای فعالیت های نظامی تلاش کنند داریم اقدام می کنیم . الان چهره واقعی این کشورها با این اقداماتی که انجام می دهند برای همه روشن خواهد شد.

 

رادیو گفت و گو:خیلی ممنون از شما خدانگهدار.

 

بر گرفته از سایت رادیو گفتگو به آدرس :
http://www.Radiogoftegoo.ir/Left_News/news_leftview.php?ID=1375