صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

نماینده مجلس بیان داشت: به نظر می رسد طرح تغییر مدیریت مسكن مهر از وزارت راه و شهرسازی به استانداری ها بیشتر شانه خالی كردن وزارت مسكن از مسئولیت خود است تا اصلاح ساختارها.

برنامه "گفت و گوی اقتصادی" رادیو گفت و گو با موضوع بررسی تغییر مدیریت مسكن مهر از وزارت راه و شهرسازی به استانداری ها و در ارتباط تلفنی با هادی بهادری عضو كمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی روانه آنتن شد.

بهادری در مصاحبه با رادیو گفت و گو بیان داشت: متاسفانه در كشور ما نگاه سیاسی بر اقتصاد حاكم است و با تغییر مدیران ارشد دولتی رویه های اقتصادی هم تغییر كرده و همه سیاست های موجود به باد انتقاد می شود.

وی در ادامه این مطلب افزود: در مقطعی از زمان انبوه سازی رواج پیدا كرد كه پس از مدتی این مسئله كمرنگ شد و مساكن مهر و تشكیل تعاونی ها مطرح گردید. با پایان دولت نهم و دولت، دولت یازدهم روی كار آمد كه اعتقادی به مسكن مهر نداشت و مساكن اجتماعی و بازآفرینی شهری را مطرح كرد.

عضو كمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه كشور ما نیازمند سواد در سیاست های اقتصادی است، گفت: هر طرحی در كنار ایرادات، مزایایی هم دارد اما ما باید نگاه خود را تغییر دهیم. یعنی ایرادات هر طرحی كه آغاز می شود باید در طول زمان برطرف شود و به سمت تعالی حركت كند. تا زمانی كه نگاه ما به موضوعات اقتصادی صرفا سیاسی باشد حتی اگر این طرح را به استانداران هم واگذار كنیم تغییری حاصل نخواهد شد.

بهادری در ادامه مطلب، تغییر مدیریت مسكن مهر از وزارت راه به استانداری ها را سیاسی كاری دانست و افزود: طرح مسكن مهر ایرادات بسیار زیادی داشت اما محاسنی هم دارد و می توان ایرادات آن را رفع كرد. اما به نظر می رسد این مسئله بیشتر شانه خالی كردن وزارت مسكن از مسئولیت خود است تا اصلاح ساختارها.

این نماینده مجلس همچنین در این برنامه گفت: استاندارها برای انجام هزاران مطالبه استانی مشكل دارند چه برسد به طرح مسكن. لذا ضروری است كه به این طرح در سطح بالاتری رسیدگی شود چراكه برای تأمین زیرساخت ها به پول زیادی نیاز است و استاندارها بودجه ای ندارند كه ما بخواهیم مسكن مهر را هم بر روی دوش آنها قرار دهیم.

عضو كمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در پایان این مطلب تاكید كرد: طرح مسكن مهر باید در همان وزارت خانه مسكن بماند و ایرادات آن گرفته شود.

مرتبط با این خبر

  • شعله‌ور شدن اعتراضات ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریكا

  • سریلانكا بستر همكاری‌های گسترده با كشورمان را در اختیار دارد

  • هر رأی مردم به‌مثابه گلوله‌ای به سمت دشمن است

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم