مویدی گفت: وقتی دولت خودش را در حوزه پوشاک حمایت گر ببیند و تسهیل گذاری و ریل گذاری نماید موجب رونق اقتصادی شده و هزینهای که برای این امر میکند، بازمی گردد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت و گو، دکتر سیدامین مؤیدی مشاور برنامه ریزی و نظارت راهبردی معاونت هنری وزارت ارشاد با برنامه «گفتگوی فرهنگی» در مورد بررسی طرح بازبینی سند ملی پوشش ایرانی و اسلامی مصاحبه کرد.
مویدی گفت: اگر یک سند راهبردی وجود نداشته باشد، اقدامات و اهداف سازمانها براساس سلیقه مدیر سازمان پیش میرود و لذا در حوزه مد و لباس و تمام زمینهها به سند ملی نیاز است.
وی با تاکید بر اینکه اسناد باید بتوانند مسائل روز را حل نمایند ادامه داد: سند نقشه مهندسی فرهنگی راهبردها را مشخص میکند و چشم انداز را برای مسئولان روشن مینماید؛ در این سند همچنین اقدامات برای رسیدن به اهداف نیز تعریف شده است.
مشاور برنامه ریزی و نظارت راهبردی معاونت هنری وزارت ارشاد اظهار کرد: در آخرین مرحله اتمام سند، جلسهای مشترک با کمیته تخصصی و اعضای کارگروه مد و لباس برگزار کردیم تا اگر سند اشکالی داشته، احصاء و بر مبنای آن سند اصلاح شود.
مویدی همچنین در رادیو گفت و گو خاطرنشان کرد: سند سبک پوشش، چندین سند پشتیبان دارد؛ با تقریبا بیش از 40نفر از کارشناسان این حوزه مشورت کرده و مسائل آنها را احصاء کردیم و بر مبنای آن اسناد پشیبان و سند اصلی بازنگری شد.
وی تشریح کرد: در این سند، نگاه تمدنی است، به هنر اقوام و تولید داخلی توجه ویژهای صورت گرفته، مبتنی بر اصول ارزشی نظام است و اقتصاد هنر مغفول مانده است.
این مشاور ضمن تاکید بر توجه به پوشش اقوام در سبک پوشش ایرانی اسلامی یادآور شد: 3 مسئله اصلی معرفتی تربیتی، فرهنگی ارتباطی و اقتصادی در سند در نظر گرفته شده است؛ در بخش اقتصاد سند توسعه توان مدیریتی برای تصاحب بازار، جلب مشارکت و همکاری با کشورها و بازارسازی برای پوشش ایرانی اسلامی از جمله موارد در بخش اقتصادی است.
مویدی گفت: وقتی دولت خودش را در این حوزه حمایت گر ببیند و تسهیل گذاری و ریل گذاری نماید موجب رونق اقتصادی شده و هزینهای که برای این امر میکند، بازمی گردد.
وی در خاتمه نیز اظهار کرد: وزیر فرهنگ دستور دادند در بدنه سازمان، نهادی با نام اقتصاد فرهنگ شکل گیرد و روی این حوزه کار کنند.